Meny

The Rockin' Pots Norrköping

Nu finns The Rockin' Pots även i Norrköping!

Kören The Rockin' Pots startades 2015 på flyktingförläggningen Grytan utanför Östersund. Initiativtagarna ville bidra med en meningsfull aktivitet och friskvård för de boende på förläggningen. 

Kören är öppen för alla och består av en härlig blandning av människor från en mängd olika länder. Vi övar tillsammans varje vecka och ibland även med andra körer. Detta gör att vi bygger broar mellan olika kulturer och nationaliteter och sprider glädje. Sången blir en meningsfull aktivitet och ett underbart sätt att skaffa nya kompisar. Det är också ett bra sätt att lära sig det nya språket för den som är ny i Sverige. Våra repetitioner har vi på måndagar kl. 12.15-13.15 i Fröbelhuset (Södra Promenaden 81), i Marieborgs folkhögskolas lokaler. Kören är gratis och alltid öppen för alla.

Vill du sjunga med oss?

Kontakta oss på facebook (The Rockin' Pots i Norrköping) eller via anna.kanervo@gmail.com

Observera att ibland kan det hända att vi sjunger på andra tider och i andra lokaler. För att vara helt säker på att du har rätt information är det bästa att du följer oss på facebook. Där informerar vi löpande om aktuella dagar och tider.

Rockin pots i media